bg / en / tr

НОВИНИ

***

Нови процедури за здраве, красота и релакс предлага балнеокомплекс "Медика - Наречен"

източник: в. "Бряг"

***

Кинезиотейпинг в балнеокомплекс "Медика – Наречен"

Още два терапевтични метода въвеждат в балнеокомплекс "Медика - Наречен" през тази година - кинезиотейпинг и парафинотерапия.
Кинезиотейпингът е нов лечебен метод, при който чрез залепване върху кожата на еластичен тейп (самозалепваща се памучна лента) определена част от тялото възвръща своята нормална функция...   (прочети целия материал)


***

Дълбока осцилация възстановява тъкани в дълбочина

Не знаех какво е дълбока осцилация, но когато ми предложиха да пробвам тази процедура за лице, реших, че трябва да пробвам ефекта й. След 15-минутния необичаен масаж на фона на нежна релаксираща музика, буквално се бях пренесла в друг свят, а лицето си почувствах освежено и опънато...   (прочети целия материал)


***

Нови процедури в балнеокмоплекс "Медика" в Наречен

Спокойствието на родопските хълмове и лечебното въздействие на радоновата вода се съчетават по неповторим начин в балнеокомплекс "Медика" в Наречен. Мястото е едно от двете в страната, предлагащи този тип процедури. Лечебните свойства на слабо радиоактивния радон зависят от дозата и начина на прилагане... (прочети целия материал)


***

Специалисти препоръчват нови методи за оздравявене на тялото

Дълбоката осцилация спомага за детоксикация, подобряване на качеството на тъканта, както и мускулна стимулация и релаксация, а с пресотерапията може да бъде оформено и стегнато тялото, категорични са специалистите в комплекса на "Медика" в балнеологичния курорт Нареченски бани, като отчитат, че все повече русенци се възползват и от лечебните свойства на минералните извори в района... (прочети целия материал)

***

Очакваните нови възстановителни приложения и допълващи рехабилитацията за 2015 година в "Медика – Нареченски бани"

Нови възстановителни приложения и допълващи рехабилитацията за 2015 година представи "Медика – Нареченски бани". това са т.н. кинезиотейпинг укрепващи ленти, които се поставят на местата с болка в мускулите, ставите и сухожилията... (прочети целия материал)


***

Балнеокомплекс "Медика – Наречески бани" посреща своите гости

Веднъж опитали от добрите условия, които предлага балнеокомплекса, гостите му се завръщат отново и отново. Ето статистически как изглежда това.

***

Повече и по-разнообразни процедури в балнеокомплекс Медика - Нареченски бани

***

Русенци направиха от балнеокомплекс "Медика" перла в сърцето на Родопите

източник: в. "Утро"

***

Агнешко чеверме по родопски е фитат това лято в комплекс "Медика Наречен"

източник: в. "Утро"

***

Общежитие от времето на соца в Наречен се превърна в модерен балнеохотел
7 - 13 март 2011 г.

Предимство е богатата гама от медицински услуги, които предлагат в медицинския център към хотела - лекарски преглед, електролечение, магнитотерапия, лазертерапия, фонофореза, кинезитерапия...   прочети целия материал...

източник: в. "Строителство имоти"
www.stroitelstvoimoti.com

***

Русенски лекар изгради райско кътче в сърцето на Родопите
10 - 23 март 2011 г. .

Балнеокомплекс "Медика-Наречен" предлага на своите гости изключителен комфорт, удобства и възможности за релакс и лечение

източник: в. "Форум"
Брой 10...
Брой 11...